nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Infrapower lange golf panelen voor woning en kantoor

Infrarood stralen liggen buiten het zichtbare spectrum van het licht. Als mens kunnen we deze stralen niet met het oog waarnemen maar we kunnen de stralen wel voelen – en dit in de vorm van een aangename wellness warmte. We kennen allemaal fenomeen van een zonnige herfstdag we op straat in de schaduw lopen en het onbehaaglijk fris aanvoelt… Maar dan steken we de straat over naar het zonnige gedeelte en plots voelen we die aangename warmte die de infrarood stralen uit de zon ons geven!
De lange golf stralen die de INFRAPOWER panelen geven, zijn dus ook van positieve invloed op mens én dier! Zij zorgen voor een goede bloeddoorstroming – wat het herstel van spieren en huidcellen sterk zal bevorderen. Mensen die last hebben van reuma weten reeds lang dat de overvloed aan infrarood stralen in het zonnige zuiden een positieve invloed heeft op de symptomen van hun reuma. Kortom infrarood geneest geen reuma maar zal de pijn in grote mate verzachten of zelfs laten verdwijnen!
Ook voor astmapatiënten geven de infrarood panelen een verlichting! Doordat er geen luchtcirculatie plaatsvindt ( zoals bij conventionele verwarming) zal er ook minder stofverplaatsing zijn. Zelfs voor baby’s is infrarood verwarming uitermate geschikt dankzij al deze positieve eigenschappen.
De invloed van infrarood verwarming zal U ook het beste merken aan uw energie afrekening. Doordat infrarood panelen niet de luchtmassa maar alle objecten in de kamer gaat opwarmen, zal men met een vermogen van 50 à 65 Watt per m² deze ruimte gaan kunnen verwarmen. Als extra voordeel zal men merken dat wanneer men een ruimte op deze manier verwarmt, men geen vochtige muren meer zal ervaren en ook schimmel zal verdwijnen als sneeuw voor de zon! Wat dan ook weer een positieve invloed op de gezondheid zal hebben.
Een ander groot voordeel van een INFRAPOWER verwarmingspaneel is dat U per kamer de temperatuur kan instellen en regelen via een thermostaat. Zo beslist U wanneer en hoe lang een bepaalde ruimte dient verwarmd te worden en zo bespaart U nog eens extra op uw energiefactuur.
De panelen kunnen neutraal opgehangen worden aan plafond of muur en vallen haast niet op. Maar ook als decoratie kan een infrarood paneel goed gedijen – en dit zonder in te boeten op zijn vermogen! De panelen zijn standaard wit maar kunnen in elke desgewenste kleur bekomen worden of met elk design of persoonlijke tekening of foto! Zo ontstaat uw eigen “design” verwarming.
Nog even alle voordelen op een rijtje:
  • Natuurlijke warmte
  • Duurzaam en energiebewust verwarmen
  • Wellness gevoel
  • Plaatsbesparend
  • Anti-schimmel en anti-allergie
  • Biogenetisch
Bekijk alle Infrapower Infrarood panelen.
Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!