nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Infrarood verwarming voor de industrie en werkplekken

Ook in de industrie heeft men de voordelen van het infrarood verwarmen ontdekt – en terecht!
Waar vroeger bepaalde zones moesten worden afgeschermd met plastic flappen om zo de ganse ruimte te vullen met warme lucht kan men nu – zonder de ruimte af te schermen –zonaal gaan verwarmen met infrarood. Men verwarmt daar waar de mensen zich bevinden en daarom wordt er ook geen energie verspild of verloren gegaan!
De industriële verwarming van TANSUN heeft voor elke situatie de juiste infrarood straler welke - zonder de lucht op te warmen – elke zone apart kan verwarmen. Hier hoeft men dus niet meer met flappen of afschermingen te gaan werken of met warme luchtkanonnen die verwarmde lucht gaan blazen; warme lucht die a) stijgt en b) warme lucht die weggezogen wordt van de persoon in kwestie bij elke luchtfluctuatie ( bv. door het openen en sluiten van de plastic flappen)
Met de TANSUN industriële infrarood verwarming kan U nu uw gebouw verwarmen zonder te verarmen…
Het geheim voor de efficiëntie van een TANSUN infrarood verwarming ligt in het feit dat de lucht niet wordt opgewarmd maar de objecten en personen!
Ook deze verwarmingen werken volgens het principe van de zon. Er wordt straling geproduceerd die geprojecteerd wordt op de objecten en personen. Dit kan vergeleken worden met de weldadige zonnestralen die U doen genieten op een terras in een ski-oord bij -15C° in een t-shirt!
Bekijk alle industriële producten van Tansun.
Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!