nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Infrarood verwarming (stralers) in de horeca en voor terrassen


België is niet hét ideale terrassjesland…
Toch dien je als horecazaak de nodige maatregelen te treffen om tijdens de heerlijke voorjaarsdagen en lange zomeravonden uw cliënteel langer op uw terras te houden! Dus is het zeer belangrijk dat zowel de niet-rokers als de rokers op een plek ( lees: terras) kunnen vertoeven waar het aangenaam om zitten is!
Vandaar dat we onze TANSUN TERRASVERWARMING voorstellen. Deze vorm van terrasverwarming garandeert U een optimaal genot op uw terras. De TANSUN is krachtig genoeg om van het voorseizoen tot het naseizoen uw terras ( of dit nu in uw horecazaak of privé is!) te overgieten met comfortabele infrarood stralen! Dit zal ieder van u een zalig gevoel van comfort geven – net of U op een zuiders terras vertoeft!
Op een buitenterras zal steeds een korte golf infrarood straler gebruikt worden om een zo intens mogelijke warmte op te bouwen, die de lucht niet opwarmt. De TANSUN projecteert zijn vol vermogen via het korte golf patroon rechtstreeks op de projecten en dus ook op de personen! Deze techniek is belangrijk want indien men de lucht zou gaan opwarmen gaat deze automatisch stijgen en dit is een volledige verspilling van het vermogen!
Het vermogen van een TANSUN TERRASVERWARMING is eventueel te regelen via een dimmer, zodoende kan U het energie level van uw infrarood straler perfect regelen naar de noden van uw klanten of van uzelf!
En geef toe, de kostprijs en het verbruik van een TANSUN TERRASVERWARMING is te verwaarlozen als u – als horeca uitbater – uw klanten ettelijke uren langer op uw terras kan laten genieten van een lekker glaasje én een aangename warmte!
En wat ook niet geheel onbelangrijk is: TANSUN TERRASVERWARMERS produceren totaal geen CO² uitstoot! Zo bespaart U niet enkel op uw uitgaven maar spaart U ook het milieu!!!
Met de Tassun parasolverwarmingen of de Hottables (verwarmde tafels) is het altijd zomer op uw terras!